Goltens Oslo AS kan vise til mer enn 70 års erfaring i verkstedsbransjen. Vi er en bedrift med dyktige og engasjerte medarbeidere, med lang erfaring innen maskinering. Ved Alnabru i Oslo har vi en høyt kvalifisert arbeidsstokk på ca. 30 mann med moderne verktøymaskiner som til enhver tid står rede til å ta fatt på oppgaver som måtte komme opp. Vår fagkompetanse består av mekaniske reparasjoner, sveis- og platearbeid, rørarbeid, CNC-maskinering, prototyper, laseroppmåling, mindre skipsreparasjoner, samt sertifiserte sveisere for alle type metaller. I tillegg lager vi også 3D-tegning og -scanning, samt teknisk tegning (CAD), innenfor det meste. Med et fleksibel og kvalifisert team blir det mulig å løse de fleste oppdrag på en hurtig og kostnadseffektiv måte, som igjen hjelper kunden til å maksimere sin reparasjonsinvestering.

Vårt kjennetegn og varemerke kan oppsummeres med kvalitet, punktlighet og høy grad av fleksibilitet. Beliggenheten rett utenfor Oslo sentrum gir oss anledning til å betjene kunder på en rask og effektiv måte, også i nærmiljøet. Vår maskinpark gir muligheter som innbefatter bl.a. eget støperi for hvittmetallslager, bor- og freseverk, mølle, planslipemaskin, fresemaskiner og dreiebenker, samt plateknekke, platesaks, platevals, brennebord og div. sveisemaskiner.

Gjennom historien har Goltens blitt en livsstil, ikke bare en jobb for de ansatte. Hardtarbeidende folk bygget selskapet og det samme gjelder fremdeles i dag. Vi i Goltens Oslo er stolte av vårt varemerke, og er bevisste på verdien av å tilby utprøvde kvalitetsprodukter, riktig service og kundeverdi som en pålitelig leverandør.